ТМ Стабiкол

ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» виробляє харчові функціональні суміші під власною Торговою

Маркою «СТАБІКОЛ» для :

  •  Створення необхідної текстури кінцевих продуктів
  •  Підвищення утримання вологи та запобігання синерезису
  •  Покращення органолептичних показників як твердих продуктів (ковбаси, сири, кондитерські вироби), так і пастоподібних (соуси, наповнювачі, креми)
  •  Створення стійких термостабільних емульсій на основі жирів, олій та ін.

Крім стандартних продуктів ТМ «СТАБІКОЛ» ми також пропонуємо нашим замовникам

розробку та впровадження індивідуальних рішень під конкретні потреби та з урахуванням:

  • Специфічних умов виробництва
  • Особливостей обладнання
  • Рецептурних обмежень та побажань
  • Наявності/відсутності індексів «Е»
  • Відповідності до вимог Кошер та Халяль