Тваринні білки

Vepro-Gel 100 PС
Сухий свинячий колагеновий білок
Опис продукту
Vepro-Gel 100 PС – це високофункціональний білок, отриманий з свинячого колагену. Цей білок не
містить алергени, має відмінні жиро- та волого-з’вязуючи властивості, що значно покращує
текстуру м’ясних продуктів. Завдяки нейтральному смаку та високій функціональності цей білок
використовується у різних емульгованих продуктах.
Опис процесу виробництва
Чистий свинячий білок, виготовлений на заводі без використання сировини з КРС
Аналітична інформація

Вміст білку (%)
(N x 6,25 сухої речовини)
94
Волога (%) 4 ±2
Жир (%) макс 14
Бактеріологія
Загальна кількість аеробних бактерій (/г)
Сальмонела(/25г)
Макс. 100 000
Відсутня

Продукти, в яких застосовується Vepro-Gel 100 PС:

  • Ковбаси
  • Рублена шинка
  • С/к ковбаси
  • М’ясні гранули

Упаковка
20 кг харчові тришарові мішки з внутрішнім п/е вкладником. Постачається на пластикових
незворотних паллетах.
Зберігати в сухому, прохолодному місці. Строк придатності 18 місяців з дати виготовлення.
Кінцевий термін вживання вказаний на упаковці.

Законодавство
Декларація по алергенам :згідно Директиви 2003/89/ЕС та 2005/26/ЕС.
Виготовлений згідно Регламентам 852/2004 та 85/32004.
Може декларуватись як (свинячий) колаген. В залежності від місцевого законодавства може
декларуватись по різному.

Vepro-Gel 95 PСP-I
Сухий свинячий колагеновий білок (для ін’єктування)

Опис продукту
Vepro-Gel 95 PСP-I – це високофункціональний білок, отриманий з свинячого колагену. Цей білок
не містить алергени, має відмінні жиро- та волого-з’вязуючи властивості, що значно покращує
текстуру м’ясних продуктів. Завдяки нейтральному смаку та високій функціональності цей білок
використовується у різних ін’єктованих продуктах.

Опис процесу виробництва
Чистий свинячий білок, виготовлений на заводі без використання сировини з КРС

Аналітична інформація

Вміст білку (%)
(N x 6,25 сухої речовини)
94%
Волога (%) 4 ± 2%
Жир (%) макс 14%
Розмір часток 130 мк
Бактеріологія
Загальна кількість аеробних бактерій (/г)
Сальмонела(/25г)
Макс. 100 000
Відсутня

Продукти, в яких застосовується Vepro-Gel 95 PСР-І:

  • Бекон
  • Ін’єктовані та рублені шинки
  • Емульговані продукти

Упаковка
20 кг харчові тришарові мішки з внутрішнім п/е вкладником. Постачається на пластикових
незворотних паллетах.
Зберігати в сухому, прохолодному місці. Строк придатності 18 місяців з дати виготовлення.
Кінцевий термін вживання вказаний на упаковці.

Законодавство
Декларація по алергенам :згідно Директиви 2003/89/ЕС та 2005/26/ЕС.
Виготовлений згідно Регламентам 852/2004 та 85/32004.
Може декларуватись як (свинячий) колаген. В залежності від місцевого законодавства може
декларуватись по різному.
Етикетка згідно ЕС Регламенту 1169/2011

Vepro Gel 85 PP
Сухий свинячий білок

Опис
Vepro Gel 85 PP – це сухий свинячий білок з характерним запахом та кольором від світлосірого до світло-коричневого, отриманий з обрізків свинячого м’яса. Цей білок не містить алергени, найчастіше використовується в емульгованих та рублених м’ясних продуктах для покращення текстури.

Опис процесу виробництва
Чистий свинячий білок, виготовлений на заводі без використання сировини з КРС

Аналітична інформація

Вміст білку (%)
(N x 6,25 сухої речовини)
84
Волога (%) макс 7
Жир (%) макс 14
Бактеріологія
Загальна кількість аеробних бактерій (/г)
Сальмонела(/25г)
Макс. 100 000
відсутня

Продукти, в яких застосовується Vepro Gel 85 PP:

  • Ковбаси
  • Рублена шинка
  • Гамбургери
  • Напівфабрикати

Упаковка
20 кг харчові тришарові мішки з внутрішнім п/е вкладником. Постачається на пластикових незворотних паллетах.
Зберігати в сухому, прохолодному місці. Строк придатності 12 місяців з дати виготовлення.
Кінцевий термін вживання вказаний на упаковці.

Законодавство
Декларація по алергенам :згідно Директиви 2003/89/ЕС та 2005/26/ЕС.
Виготовлений згідно Регламентам 852/2004 та 85/32004.
Маркування – згідно Регламенту ЕС 1169/2011.

Vepro 95 HV
Висушений свинячий білок-глобін

Опис
Свинячий білок-глобін, отриманий розподілом на фракції та висушений, застосовується у м’ясній галузі. Завдяки відмінним емульгуючим властивостям він стабілізує воду і жир, забезпечує взаємодію м’ясних сумішей і підвищує харчову цінність. Поряд з високою функціональністю перевагою VEPRO® 95 HV є відсутність присмаку та запаху.

Опис процесу виробництва
Чистий свинячий білок, виготовлений на заводі без використання сировини з КРС

Аналітична інформація

Вміст білку (%)
(N x 6,25)
90
Волога (%) 6
pH 10%-розчин (20°C) 8
Гідропроксіолін відсутня
Розчинність(%) 95
Бактеріологія
Загальна кількість аеробних бактерій (/г)
Сальмонела(/25г)
Макс. 100 000
відсутня

Продукти, в яких застосовується Vepro 95 HV:

  • Вироби з м’яса, що пройшли термообробку
  • Напівфабрикати

Переваги глобіна Vepro 95 HV:

  • Відмінний емульгатор: в горячому вигляді- 1:20:20, в холодному вигляді 1:7:7
  • Запобігає розділенню води та жиру
  • Покращує нарізання
  • Термо/холодо стабільний
  • Ідеальний для емульсій з рослинною олією
  • Не містить алергенів та ГМО

Упаковка
25 кг харчові тришарові мішки з внутрішнім п/е вкладником. Постачається на пластикових незворотних паллетах.
Зберігати в сухому, прохолодному місці. Строк придатності 24 місяців з дати виготовлення. Кінцевий термін вживання вказаний на упаковці.

Законодавство
Декларація по алергенам :згідно Директиви 2003/89/ЕС та 2005/26/ЕС.
Виготовлений згідно Регламентам 852/2004 та 85/32004.
Маркування – згідно Регламенту ЕС 1169/2011.

Vepro 75 PSC
Порошок свинячої плазми крові, висушений розпилюванням

Опис
Білок плазми крові, який складається зі свинячого альбумину та глобуліну, отриманих розподілом на фракції та розпилювальним сушінням.
Висока емульгуюча та желююча здатність плазми крові стабілізує воду, забезпечує взаємодію м’ясних сумішей та покращує харчову цінність.
Дозування: до 6 г/кг кінцевого продукту

Продукти, в яких застосовується тваринний білок Vepro 75 PSC:

  • усі види копченостей
  • сосиски, сардельки
  • продукти вареної групи по ДСТУ
  • реструктуровані шинки
  • консерви

Переваги тваринного білку Vepro 75 PSC:

  • Висока розчинність, не збільшує в’язкість розсолу, ідеальнийн для ін’єктування, збільшує вихід готового продукту, витримує високі температури при стерилізаії, добре розчиняється при великих концентраціях солі
  • Відмінне гелеутворення при нагріванні, утворює термічно незворотній гель, що гарно нарізається
  • Покращує нарізання продукту, надає характерний «хрускіт» в сосисках при кусанні
  • Запобігає втраті при приготуванні нарізних продуктів
  • Має високу волого утримуючу здатність
  • Високі емульгуючі здібності, стабілізує воду/тваринний білок/жирову масу
  • Високий вміст білку (75 %)
  • Ідеально взаємодіє з колагенами

Аналітична інформація

Вміст білку (%)
(N x 6,25 сухогї речовини)
75
Волога (%) 7
Мінерали/шлак 18
pH 10%-розчин (20°C) 9
Розчинність(%) 95
Сила гелю (г/см)
(10%, 30 хв.., 80°C)
250
Бактеріологія
Загальна кількість аеробних бактерій (/г)
Кишкова паличка (/10г)
Сальмонела(/25г)
Макс. 100 000
відсутня
відсутня

Упаковка
25 кг харчові тришарові мішки
Умови зберігання, строк придатності
Зберігати в сухому місці. Строк придатності 12 місяців з дати виготовлення

Vepro 70 Col P
Натуральний барвник

Опис
Натуральний барвник, який складається зі свинячих білків альбуміну та глобуліну,
отриманих розподілом на фракції, стабілізованих декстрозою, аскорбатом та ацетатом.
Дозування: від 0,5 до 2 г/кг кінцевого продукту

Продукти, в яких застосовується барвник Vepro 70 Color P:

  • Варені ковбаси
  • В’ялені продукти
  • Усі види копченостей
  • Сирокопчені ковбаси
  • Напівфабрикати

Переваги натурального барвника Vepro 70 Color P:

  • Стабілізує колір
  • Розчиняється в розсолі
  • Покращує колір на розрізі
  • Надає натуральний та насичений колір продуктам
  • Збільшує контраст між м’ясом та жиром на малюнку
  • Можна додавати прямо в розсіл чи кутер
  • Забезпечує однорідність кольору

Аналітична інформація

Вміст білку (%)
(N x 6,25 сухоі речовини)
62
Волога (%) 5
Декстроза (%) 20
Аскорбат натрію(%) 10
Шлак (%) 3
Бактеріологія
Загальна кількість аеробних бактерій (/г)
Сальмонелла(/25г)
Макс. 100 000
відсутня

Упаковка
25 кг харчові тришарові мішки чи 1 кг алюмінієві пакети
Умови зберігання, строк придатності
Зберігати в сухому прохолодному місці. Строк придатності 12 місяців від дати
виготовлення.