Пройшов конгрес коаліції CleanSmoke 29.10.2019 в Гамбурзі, Німеччина.

Пройшов конгрес коаліції CleanSmoke 29.10.2019 в Гамбурзі, Німеччина. Так як Пріоріті Інтеренешенл є членом коаліції, ми з нашими колегами взяли участь в мітингу. Цього разу обговорювалися такі питання:

Програма

Дим – Відповідальність за захист споживачів та навколишнього середовища
Уве Фогель
Голова Коаліції CleanSmoke
Законодавство щодо диму – реформи
Йенс Карстен
Адвокат «KWG Rechtsanwalte»
Можливості зменшення вмісту ПАВ в копчених продуктах
Ліза Застров
Інститут  Макса Рубнера, Кульмбах
Федеральний науково-дослідний інститут харчування
Департамент безпеки та якості м’яса
3-МХПД в копченій рибі
Доктор Уте Остермейер
Інститут Макса Рубнера (ІМР), Гамбург
Федеральний науково-дослідний інститут харчування
Департамент безпеки та якості молочної та рибної продукції
Генотоксичність диму та ароматизаторів диму
Лотар Фрут – Експерт з Токсикології
Найкраща з доступних технологій – встановлення стандартів викидів СО2 на європейському ринку
Кристофер Проске
Науковий співробітник в розділі III 2.1 «Загальні аспекти, хімічна промисловість, великі установки спалювання»
Німецьке агентство за охорони навколишнього середовища
Дим та конденсати диму в Швеції – доклад Педера Фішера, Чад Андерсона, Уве Фогель
«Tarber Sweden Momentum Three Inc» Коалиция CleanSmoke
Очікування споживачів щодо процесів копчення з точки зору останнніх досліджень Інституту Рейнгольда
Фрэнк Квиринг
Член правління Інституту Рейнгольда
Забезпечення стійких змін в ланцюжку поставок продуктів харчування – проблеми і можливості
Доктор Крістіан Гесснер
Приватний університет Віттен
ZNU – Центр Управління Бізнесом

Список учасників

Доктор Уте Остермейер

Інститут Макса Рубнера, Федеральний науково-дослідний інститут продуктів харчування, Департамент безпеки і якості молочної та рибної продукції. Food Chemist, працює в ІМР з 1991 року. Основна увага в дослідженні доктора Остермейера приділяється аналізу переважно позитивних органічних сполук в продуктах переробки. Вона була залучена в FEI-проект 3-МХПД, їх складних ефірів глицидола і жирних кислот в копчених і термічно оброблених продуктах. Національна референс-лабораторія з вивчення нематод.

Крістофер Проске

Німецьке агентство з навколишнього середовища, науковий співробітник в розділі III 2.1 «Загальні аспекти, хімічної промисловість, промисловість великі установки для спалювання» Крістофер Проске інженер в області екологічного інжинірингу, працює у німецькому середовищі з 2012 року. Основна сфера його діяльності – аналіз сучасного стану галузей промисловості. (Колишня харчова, питна та молочна промисловість, тепер переробні заводи), наукова підтримка Федерального міністерства навколишнього середовища, охорона природи і ядерна безпека. Подальша діяльність – дослідницький проект управління, нагляд за фінансованими інноваційними проектами.

Френк Квірінг

Член правління, Інститут Рейнгольда. Франк Квайрінг, дипломований психолог, працює в Інституті Рейнгольда з квітня 2000 року. Його сфера діяльності – розвиток ринкових тенденцій в області продуктів харчування і напоїв. Інститут Рейнгольда найбільш відомий своїми висококваліфікованими дослідженнями в області психології. Це один з останніх незалежних дослідницьких інститутів Німеччини. За допомогою близько 45 співробітників і 50 фрілансерів, інститут спеціалізується на глибині психології культури, ринкові і медіа дослідження.

Педер Фішер

Tarber Sweden, Територіальний менеджер (Швеція і Данія) Більше 40 років знань в харчовій промисловості. Народившись в родині м’ясників, він переїхав до Швеції в сімдесятих. Тут він працював в «HK Scan» в області м’ясопереробки до 1987 року. Коли він приєднався до шведської компанії «Tarber Trading AB». Тут він відповідав за продаж ароматів диму і став партнером в розробці системи Tarber Smoke Master для регенерації конденсату диму. У 2007 році Tarber Trading був об’єднаний з Red Arrow, і він став партнером в новій Компанія під назвою Tarber AB. Сьогодні він працює в Red Arrow / Kerry і є керуючим територією для Швеція і Данія. У центрі уваги Педера Фішера знаходиться переробка м’яса і конденсати диму.

Доктор Бенджамін Восс

Керівник робочої групи з регулювання Коаліції CleanSmoke. Доктор Бенджамін Восс працює в «proFagus GmbH» з 15 березня 2015 року. надає підтримку бізнес-підрозділу Natural Additives (натуральні добавки) в областях застосування і регулювання, спеціально для продуктів лінії ProFagus Pure Smoke. Після отримання докторського ступеня в Інститут хімії нових матеріалів в університеті Оснабрюка, він отримав відповідальність за управління якістю та забезпечення якості в proFagus GmbH. Після набуття чинності системи енергоменеджменту (ISO 50001) в минулому році пішов перегляд системи менеджменту якості відповідно до ISO 9001: 2015. Доктор Восс також вивчав біологію та хімію в університеті Оснабрюка.

Уве Фогель

Голова Коаліції CleanSmoke

Маючи більш ніж 30-річний досвід роботи, фахівець з харчової промисловості Уве Фогель добре знається на міжнародному ринку та харчових технологіях.

Має великий досвід у виробництві копчених продуктів. В кінці 1980-х він працював над дослідницьким проектом у Франції щодо теплообміну у французьких м’ясних продуктах. Після цього він розвивав європейський ринок конденсатів диму і обладнання для атомізації. З кінця 1990-х років Уве Фогель є керуючим директором Red Arrow Handels-GmbH і експертом на світовій арені копчених продуктів харчування. З початку 2017 року Уве Фогель є головою Коаліції CleanSmoke.

Залишити відповідь