ТМ Алізея

Специфікація Продукту

Продукт: ALI-COLOR Red M 1

Параметри                              Показники

Опис продукту: Концентрований водорозчинний овочевий екстракт з кольоро-утворюючими властивостями, натуральний барвник.

Склад: Хлорид натрію, натуральний аромат (носій бамбукова клітковина), овочевий екстракт

Рекомендоване дозування                                                                                  0,05% – 0,2%

Мікробіологічні показники

Загальна кількість м/о                                            ˂ 50.000 cfu/г

Дріжджі та плісень                                                   ˂ 100 cfu/г

Сальмонела                                                                Немає в 25 г

Наявність алергенів: Немає відповідно до Директив 2003/89/ЕС та 2007/68/ЕС

ГМО: Не містить генетично модифіковані організми

Умови зберігання та термін придатності: 12 місяців за умови зберігання в прохолодному сухому затемненому приміщенні у оригінальній неушкодженій тарі

Пакування: Паперові мішки з поліетиленовим вкладником 20 кг нето

Примітка :

Колір поверхні продукту може дещо змінитися під впливом природних чинників (температура, вологість, освітлення). Такі зміни не мають негативного впливу на кольоро-утворюючи властивості та функціональність продукту.

Специфікація Продукту

Продукт: ALI-CONS N

Параметри                              Показники

Опис продукту: Спеції, оброблені натуральними ферментами, з подальшою концентрацією та фільтрацією.

Властивості: Надають м’ясним виробам м’який та ароматний смак

Склад: Ферментовані спеції

Декларування: Екстракт спецій або спеції

Рекомендоване дозування: 2,0 – 2,5 %

Застосування: Свіже або оброблене м’ясо: Ali-Cons N додається у куттер або блендер.

                                                                                                                              Ін’єктовані продукти : Ali-Cons N додається у розчин в кількості, що залежить від норми ін’єктування.

Фізико-хімічні показники

Зовнішній вигляд                                       Рідина світло-коричневого кольору

Смак, аромат                                                Ароматний, свіжий

рН                                                                    7,8 + 0,3

Мікробіологічні показники

Мезофільні аеробні м/о                                         ˂ 10.000 cfu/г

Дріжджі                                                                      ˂ 1000 cfu/г

Плісень                                                                       ˂ 1000 cfu/г

Сальмонела                                                                Немає в 25 г

Наявність алергенів                                                Немає відповідно до Директив 1169/2011/ЕС

ГМО: Не містить генетично модифіковані організми та не підпадає до вимог по етикетці відповідно до Директив 1829-1830/2003/ЕС

Умови зберігання та термін придатності: 24 місяців за умови зберігання в прохолодному сухому затемненому приміщенні у оригінальній неушкодженій тарі.

Пакування: Контейнер ІВС 1200 кг, каністра 30 кг нето

Специфікація Продукту

Продукт: ALI-FIBRE 3

Параметри

Показники

Опис продукту: Суміш нерозчинних і розчинних овочевих волокон з високою здатністю зв’язування вологи, має емульгуючи властивості для сирих та готових м’ясних продуктів, соусів, начинок для напівфабрикатів

Склад: Овочеві волокна

Рекомендоване дозування: 0,03% – 1% або більше відповідно до цілей створення кінцевого продукту.

Мікробіологічні показники

Загальна кількість м/о                                              ˂ 50.000 cfu/г

Дріжджі та плісень                                                     ˂ 100 cfu/г

Сальмонела                                                                    Немає в 25 г

Наявність алергенів                                                    Немає відповідно до Директив 2003/89/ЕС та 2007/68/ЕС

ГМО: Не містить генетично модифіковані організми

Умови зберігання та термін придатності: 12 місяців за умови зберігання в прохолодному сухому затемненому приміщенні у оригінальній неушкодженій тарі

Пакування: Паперові мішки з поліетиленовим вкладником, 15 кг нетто

Специфікація Продукту

Продукт: ALI-FMR 

Параметри                              Показники

Опис продукту: Функціональна суміш для отримання міцної жирової емульсії.

Склад: Овочева клітковина, нативний крохмаль , альгінат кальцію

Рекомендоване дозування: За технологічною потребою

Мікробіологічні показники

Загальна кількість м/о                                             ˂ 50.000 cfu/г

Дріжджі та Плісень                                                   ˂ 100 cfu/г

Сальмонела                                                                  Немає в 25 г

Наявність алергенів: Немає відповідно до Директив 2003/89/ЕС та 2007/68/ЕС

ГМО: Не містить генетично модифіковані організми

Умови зберігання та термін придатності: 24 місяців за умови зберігання в прохолодному сухому затемненому приміщенні у оригінальній неушкодженій тарі.

Пакування: Паперові мішки з поліетиленовим вкладником 20 кг нетто

Специфікація Продукту

Продукт: ALI-TG COOK

Параметри                              Показники

Опис продукту: Функціональна суміш, що вміщує фермент трансглютаміназа, для використання в продуктах із свинини, яловичини, курятини, риби.

Переваги :

                                                                                                                       –          Покращення текстури продуктів,

                                                                                                                       –          Усунення фосфатів та казеїнатів  в рецептурі,

                                                                                                                       –          Покращення соковитості кінцевих продуктів,

Склад: Мальтодекстрин, трансглютаміназа

Рекомендоване дозування: 0,5 – 1 %

Фізико-хімічні показники

Зовнішній вигляд                                                   Біло-кремовий порошок

Вологість                                                                    <10%

Активність трансглютамінази                            100-120 U/г

Мікробіологічні показники

Мезофільні аеробні м/о                                            ˂ 5x 10³ cfu/г

Термофільні аеробні м/о                                          ˂ 5x 10² cfu/г

Колір бактерії                                                                Не має

Сальмонела                                                                    Немає в 25 г

Наявність алергенів: Немає відповідно до Директив 2003/89/ЕС та 2007/68/ЕС

ГМО: Не містить генетично модифіковані організми

Умови зберігання та термін придатності: 12 місяців за умови зберігання в прохолодному сухому затемненому приміщенні у оригінальній неушкодженій тарі.

Пакування: 1 кг пакет з фольги.

1) ALI – FLAVOUR ITALIAN SALAMI

2) ALI – FLAVOUR PROSCIUTTO COTTO

3) ALI – FLAVOUR MORTADELLA