Please Wait For Loading

Loading Cancel.

    You Here!
  • Home
  • НовиниДруга Міжнародна Науково-практична конференція.

Друга Міжнародна Науково-практична конференція.

23го та 24го травня Ми взяли участь у другій міжнародній науково практичній конференції «Промисловість та Крафт для HoReCa в туризмі» яка проходила у Національному Університеті Харчових Технологій.

На конференції ми провели майстер-клас та надали теоретичні знання з копчення ковбас, сирів та інших продуктів на крафтових виробництвах.

А також ми змогли продемонструвати готові рішення з чистого копчення для ресторанів і влаштувати дегустацію ковбас та сирів які виготовленні під час майстер класу, а саме:

  • Ковбаси копчені в компактній камері яка підходить для крафтових виробників, ресторанів та супермаркетів з власним виробництвом
  • Сири копчені за методом занурення
  • М’ясні страви за методом душування/занурення що підходить для виробників напів фабрикатів та ресторанів.