23го та 24го травня Ми взяли участь у другій міжнародній науково практичній конференції «Промисловість та Крафт для HoReCa в туризмі» яка проходила у Національному Університеті Харчових Технологій.
На конференції ми провели майстер-клас та надали теоретичні знання з копчення ковбас, сирів та інших продуктів на крафтових виробництвах.
А також ми змогли продемонструвати готові рішення з чистого копчення для ресторанів і влаштувати дегустацію ковбас та сирів які виготовленні під час майстер класу, а саме:
Ковбаси копчені в компактній камері яка підходить для крафтових виробників, ресторанів та супермаркетів з власним виробництвом
Сири копчені за методом занурення
М’ясні страви за методом душування/занурення що підходить для виробників напів фабрикатів та ресторанів.
Друга Міжнародна Науково-практична конференція.
23го та 24го травня Ми взяли участь у другій міжнародній науково практичній конференції «Промисловість та Крафт для HoReCa в туризмі» яка проходила у Національному Університеті Харчових Технологій.
На конференції ми провели майстер-клас та надали теоретичні знання з копчення ковбас, сирів та інших продуктів на крафтових виробництвах.
А також ми змогли продемонструвати готові рішення з чистого копчення для ресторанів і влаштувати дегустацію ковбас та сирів які виготовленні під час майстер класу, а саме:
Категорії
Календар