Please Wait For Loading

Loading Cancel.

Натуральні аромати диму

    You Here!
  • Home
  • Натуральні аромати диму

Натуральні Аромати Диму:

Вдосконалення Смаку та Аромату

Аромат диму вже століття використовується у кулінарії для надання стравам неповторного смаку та аромату. За допомогою натуральних ароматів диму можна досягти унікальних смакових сценаріїв та вражаючих ароматів, що надають стравам неповторний шарм. Окрім технології Чисте Копчення є декілька основних напрямків застосування ароматів диму:

  • Пряме Внесення в Рецептуру

Натуральні аромати диму можуть бути прямо додані до рецептури продукта, щоб надати їй глибину та багатогранність смаку. Цей метод часто використовується в копченому м’ясі, сирах, соусах, снеках, для ін’єктування м’яса. Для досягнення найкращого ефекту, важливо підібрати найбільш ефективний продукт в залежності від потреб

  1. Надання смаку
  2. Надання кольору
  3. Створення скоринки
  4. Занурення / Душування

Інший спосіб використання натуральних ароматів диму – це занурення або душування продукті. Наприклад, м’ясо може бути занурене у спеціальному розчині з ароматом диму перед сушкою. Цей метод дозволяє аромату диму покрити зовнішню частину виробу та відтворити процес копчення або решітки гриль, надаючи йому насичений смак і аромат.

  • Роздрібні Продукти в Якості Маринадів

Аромати диму можна використовувати також на кухнях ресторанів та в домашніх умовах, надаючи готовим стравам аромат печі на дровах, або туристичного вогнища. Такі продукти можуть бути використані:

  1. як маринади, разом зі спеціями під час маринування
  2. відтворення процесу «холодного копчення», для м’яса, сирів, риби
  3. копчена олія, для надання гриль аромату під час смаження
  4. для надання продукту золотистої скоринки під час запікання.

Зв'язатися з нами