Please Wait For Loading

Loading Cancel.

Чисте копчення

    You Here!
  • Home
  • Чисте копчення

Clean Smoke – Чисте копчення, висока якість та екологічні переваги.

Що таке Чисте копчення?
Clean Smoke – це надійна альтернатива звичайному копченню у всіх відношеннях. Конденсати диму, що використовуються для технології Чисте Копчення, перед контактом з продуктом проходять багатоступеневий етап очистки і тому не містять шкідливих компонентів (Смола, дьоготь, ПАВ*). В цьому інноваційному процесі копчення всі параметри такі як час, температура, вологість, швидкість циркуляції повітря схожі з умовами звичайного процесу. Тому технологія Чисте Копчення зберігає такі важливі характеристики як колір, смак, аромат та терміни придатності.

Як виробляється Чистий дим?

Для Clean Smoke не потрібно вирубувати дерева: використовується звичайна тирса з деревопереробних підприємств. На заводі компанії Red Arrow в Сполучених Штатах Америки тирса спочатку проходить етап сушки. Потім ми отримуємо дим з тліючої тирси за контрольованих умов піролізу. Цей дим осаджується звичайною питною водою яка спочатку містить всі компоненти диму, а після етапів сепарації та фільтрації отримуємо очищений конденсат диму на водній основі.
На етапі очищення з диму на 99% прибираються такі шкідливі компоненти як зола, смола та дьоготь які містять ПАВ*.

*поліциклічні ароматичні вуглеводні – збудники ракових захворювань.

Як використовується чистий дим?
Для технології Clean Smoke, окрім Чистого диму, використовується спеціалізоване обладнання – Атомізатор TARBER. Технологія атомізації (розпилення) диму дозволяє за допомогою стисненого повітря утворити Димну Хмару яка заповнює камеру з продукцією.  
Атомізатор TARBER повністю замінює звичайні димогенератори та застосовується для копчення будь якої продукції.

Чому варто обрати на Clean Smoke?
Технологія Чисте Копчення визнана найкращою з існуючих технологій з обробки димом продуктів харчування.
В Листопаді 2019 р. Євро комісія впровадила директиву 2019/2031 про використання в харчовій промисловості найкращих з існуючих технологій (Best Available Techniques – BAT) . 12 Листопада 2019 р. Європейське Агентство з безпеки продуктів харчування (EFSA)  схвалило технологію Clean Smoke як найбезпечніший з існуючих способів копчення.

Технологія Чисте копчення це рішення яке дозволить виробляти якісні, корисні продукти, зберігаючи при цьому здоров’я працівників та довкілля України.

Ексклюзивний представник в Україні ТОВ «ПРІОРІТІ ІНТЕРНЕШЕНЛ»

Зв'язатися з нами