Please Wait For Loading

Loading Cancel.

    You Here!
  • Home
  • СтаттіЧисте копчення сиру на рідкому димі

Чисте копчення сиру на рідкому димі

10.04.2024 admin Comments Off

Шановні читачі, сьогодні ми хотіли б поділитися з вами методом використання нашого натурального аромату диму для «холодного» копчення сиру.

Переваги які ви отримаєте завдяки використанню нашої технології:

  • Розширення асортименту: що збільшить кількість покупців та їх зацікавленість вашим брендом
  • Новий смак: зробивши сир копченим споживачі будуть здивовані новими поєднаннями які тепер для них доступні
  • Привабливий колір: Золотиста поверхня сиру буде вирізнятись по серед інших видів.
  • Безпечність: Використання диму природним шляхом подовжує термін придатності продуктів
  • Простота імплементації: оскільки потрібно мінімум обладнання та більш контрольований процес копчення.

Найпростіший спосіб закоптити сир за технологією чисте копчення це – занурення. Вам знадобиться:

  1. Готовий сир
  2. Розчин натурального аромату диму (Наша компанія поставляє як концентровані дими так і готовий розчин для ресторанів та крафтових виробників)
  3. Решітка для сушки сиру

Легкий та зрозумілий процес:

Розглянемо варіант в якому на підприємстві вже є готовий розчин натурального аромату диму: