Please Wait For Loading

Loading Cancel.

    You Here!
  • Home
  • СтаттіКурячі ковбаски для смаження з кавою та сиром

Курячі ковбаски для смаження з кавою та сиром

10.04.2024 admin Comments Off

Шановні читачі, в цій статті ми хотіли б поділитися з вами цікавою розробкою нової рецептури курячих ковбасок.

Кава ти сир одне з найвідоміший поєднань фудпейрінгу що дозволяє досягти синергії смаку, саме цю ідею ми взялись реалізувати для курячих ковбасок які зможуть здивувати ваших покупців або гостей ресторану:

Базова сировина:

  • Філе птиці (діаметр 10-12мм) – 25кг
  • Свинина напівжирна (70 на 30, 5мм) – 25кг
  • Шпиг (4 на 4)20кг
  • Червоне м’ясо птиці зі шкурою (8мм) – 10кг
  • Якісний сир або імітаційний сир – 10кг
  • Емульсія свинячої шкури – 10кг
  • Вода/лід – 8кг

Всього: 108 кг

Основні спеції та добавки:

  • Пріомікс Європейська – 1000г: Комбі суміш зі сбалансованим смаком чорного перцю, мускату та імбиру
  • Пріомікс Курка – 100г: класичний аромат вареної курки який підкреслить смак
  • Стабікол Файбер 3 – 800г: суміш бамбукової та цитрусової клітковини що виконує роль природного емульгатора та попереджує підтікання фаршу при повторному нагріві
  • Стабікол КМ 455 – 400г: функціональна суміш з ефектом термостійкості на базі яловичого білку та ензимів що при повторному нагріві надає продукту цілісну структуру та забезпечує збереження структури при укусі
  • Пріомікс Фреш – 120г: консервант, антиоксидант та освіжувач який допомагає подовжити термін придатності та стабілізує колір.

Всього: 2420г

Інші інгредієнти та добавки:

  • Нітритна сіль – 1600г: фіксатор кольору
  • Цукор – 250г:
  • Апро ред – 180г: барвник
  • Кава Якобз Малкікано розчинна – 1000мл: 8 чайних ложок. Після заварювання охолодити до 4°С

Використавши нашу рецептуру ви зможете отримати якісний та смачний продукт який буде дивувати Ваших споживачів новим смаком.

За детальною інформацією та рекомендаціями що до процесу виготовлення звертайтесь за контактами (посилання), і наші досвідченні технологи допоможуть знайти рішення вашим задачам.