Шановні читачі, в цій статті ми хотіли б поділитися з вами цікавою розробкою нової рецептури курячих ковбасок.
Кава ти сир одне з найвідоміший поєднань фудпейрінгу що дозволяє досягти синергії смаку, саме цю ідею ми взялись реалізувати для курячих ковбасок які зможуть здивувати ваших покупців або гостей ресторану:
Базова сировина:
Філе птиці (діаметр 10-12мм) – 25кг
Свинина напівжирна (70 на 30, 5мм) – 25кг
Шпиг (4 на 4) – 20кг
Червоне м’ясо птиці зі шкурою (8мм) – 10кг
Якісний сир або імітаційний сир – 10кг
Емульсія свинячої шкури – 10кг
Вода/лід – 8кг
Всього: 108 кг
Основні спеції та добавки:
Пріомікс Європейська – 1000г: Комбі суміш зі сбалансованим смаком чорного перцю, мускату та імбиру
Стабікол Файбер 3 – 800г: суміш бамбукової та цитрусової клітковини що виконує роль природного емульгатора та попереджує підтікання фаршу при повторному нагріві
Стабікол КМ 455 – 400г: функціональна суміш з ефектом термостійкості на базі яловичого білку та ензимів що при повторному нагріві надає продукту цілісну структуру та забезпечує збереження структури при укусі
Пріомікс Фреш – 120г: консервант, антиоксидант та освіжувач який допомагає подовжити термін придатності та стабілізує колір.
Всього: 2420г
Інші інгредієнти та добавки:
Нітритна сіль – 1600г: фіксатор кольору
Цукор – 250г:
Апро ред – 180г: барвник
Кава Якобз Малкікано розчинна – 1000мл: 8 чайних ложок. Після заварювання охолодити до 4°С
Використавши нашу рецептуру ви зможете отримати якісний та смачний продукт який буде дивувати Ваших споживачів новим смаком.
За детальною інформацією та рекомендаціями що до процесу виготовлення звертайтесь за контактами (посилання), і наші досвідченні технологи допоможуть знайти рішення вашим задачам.
Курячі ковбаски для смаження з кавою та сиром
Шановні читачі, в цій статті ми хотіли б поділитися з вами цікавою розробкою нової рецептури курячих ковбасок.
Кава ти сир одне з найвідоміший поєднань фудпейрінгу що дозволяє досягти синергії смаку, саме цю ідею ми взялись реалізувати для курячих ковбасок які зможуть здивувати ваших покупців або гостей ресторану:
Базова сировина:
Всього: 108 кг
Основні спеції та добавки:
Всього: 2420г
Інші інгредієнти та добавки:
Використавши нашу рецептуру ви зможете отримати якісний та смачний продукт який буде дивувати Ваших споживачів новим смаком.
За детальною інформацією та рекомендаціями що до процесу виготовлення звертайтесь за контактами (посилання), і наші досвідченні технологи допоможуть знайти рішення вашим задачам.
Категорії
Календар