Latest News
OUR LATEST FOOD NEWS
admin
18 Лис 2025
ТОВ “Пріоріті Інтернешенл” провела лекцію та майстер-клас з технології «Чисте Копчення» в Національному
ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» продовжує ділитися експертними знаннями та підтримувати підготовку майбутніх фахівців харчової галузі. У стінах Національного університету харчових технологій (НУХТ) представники компанії провели змістовну лекцію
Read More
admin
30 Жов 2025
ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» взяла участь у ІІІ Форумі «Інноваційні підходи в промисловому та
Напередодні Дня працівників харчової промисловості, 16-17 жовтня Національний університет харчових технологій приймав масштабну подію, що об’єднала освіту, науку, бізнес і виробництво задля розвитку харчової індустрії України.
Read More
admin
28 Тра 2025
🌫️ Smart Smoke — інноваційна технологія копчення для сирокопчених ковбас
Що таке Smart Smoke? Smart Smoke — це сучасна технологія копчення, яка поєднує класичний смак із безпечним, контрольованим процесом. Вона спеціально розроблена для виробництва сирокопчених ковбас
Read More
