Please Wait For Loading

Loading Cancel.

Блог

    You Here!
  • Home
  • Блог
25.05.2024 0 Comments

23го та 24го травня Ми взяли участь у другій міжнародній науково практичній конференції «Промисловість та Крафт для HoReCa в туризмі» яка проходила у Національному Університеті Харчових Технологій. На конференції ми провели майстер-клас та

10.04.2024 Comments Off

Нарешті це сталося, спільними зусиллями нашої команди ми зробили потужний крок у розвитку компанії та раді поділитися досягненням з нашими партнерами! Ми здобули сертифікати ISO 9001 та ISO 22000, що засвідчують наше прагнення

10.04.2024 Comments Off

Шановні читачі, в цій статті ми хотіли б поділитися з вами цікавою розробкою нової рецептури курячих ковбасок. Кава ти сир одне з найвідоміший поєднань фудпейрінгу що дозволяє досягти синергії смаку, саме цю ідею

10.04.2024 Comments Off

Шановні читачі, сьогодні ми хотіли б поділитися з вами методом використання нашого натурального аромату диму для «холодного» копчення сиру. Переваги які ви отримаєте завдяки використанню нашої технології: Розширення асортименту: що збільшить кількість покупців