Please Wait For Loading

Loading Cancel.

Blog

Latest News

OUR LATEST FOOD NEWS

admin 18 Лис 2025
ТОВ “Пріоріті Інтернешенл” провела лекцію та майстер-клас з технології «Чисте Копчення» в Національному

ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» продовжує ділитися експертними знаннями та підтримувати підготовку майбутніх фахівців харчової галузі. У стінах Національного університету харчових технологій (НУХТ) представники компанії провели змістовну лекцію

Read More
admin 30 Жов 2025
ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» взяла участь у ІІІ Форумі «Інноваційні підходи в промисловому та

Напередодні Дня працівників харчової промисловості, 16-17 жовтня Національний університет харчових технологій приймав масштабну подію, що об’єднала освіту, науку, бізнес і виробництво задля розвитку харчової індустрії України.

Read More
admin 28 Тра 2025
🌫️ Smart Smoke — інноваційна технологія копчення для сирокопчених ковбас

Що таке Smart Smoke? Smart Smoke — це сучасна технологія копчення, яка поєднує класичний смак із безпечним, контрольованим процесом. Вона спеціально розроблена для виробництва сирокопчених ковбас

Read More